Damescollectie

Prachtige schoenen in elke manier zowel vrouwelijke als mannelijke, trekt altijd de aandacht, het creëren van een charmant accent en het instellen van de toon voor de hele look.

Terwijl de voorbijgaande seizoenen de mode opvallend veel focuste op een gebruikelijke “urban” kledingstijl met sportinvloeden, zien we voor komende herfst-winter 2020-2021 duidelijk een verschuiving naar meer vrouwelijke mode …. HOERA!
Sneakers maken stilletjes aan plaats voor mocassins, veterschoenen en zelfs pumps.

Heel duidelijk spreekt de stijl van de 70’s, de elementen van die ontwerpers hebben gebracht, in de trendy schoenen met verschillende zolen, platform en de vele variaties van hakken, interessante materialen en afwerkingen…

Wat ons onmiddellijk brengt bij de kleuren voor herfst-winter 2020-2021.
Dit jaar laten de modekleuren een voorkeur van échte, pure en vrij felle tinten te zien.
De kleuren lijken zo uit een verfdoos te komen.
Véél beige en ecru, licht beige met omber ondertoon ofwel donker nude tot cognackleur.
Wat een grote nieuwkomer is deze herfst-winter 2020-2021 is BRUIN, bruin in het warme woord van bruin. Prachtige bruintinten met tikkeltje roodtinten.
Oranje en rood tinten, prachtige aardetinten “back to the nature”, een aardse tint die het midden houdt tussen rood en bruin.
Ook blauwtinten in de meer warme uitvoering….Minder grijs, paars en rozetinten.

Met het klimaat in het achterhoofd zie je meer en meer loafers, veterschoenen, korte laarsjes met prachtige details en uiteraard een kleine revange van onze lange laars en laarzen met uiteraard nepbont.

Dames laat je verleiden door de vele foto’s en droom weg bij de nieuwe vormen van schoenen en opvallen nieuwe kleuren.

Merken:

Maruti, Floris Van Bommel, Janet&Janet, River Woods, Catwalk,DL-Sport, Kennel&Schmenger, Unisa, Evaluna, Högl, Nathan Baume, Woden, Softwaves, GP-design, Bio Bio, The Hoff

Dit is een “sneak preview” van onze nieuwe collectie. Kom de volledige collectie ontdekken en passen in onze winkel.

Klik op een afbeelding voor een groter beeld.