Damescollectie

Bij de zomerschoenen in 2020 mag de voet gezien worden. Sandalen met fijne bandjes of doorzichtige delen, zorgen ervoor dat de voet zoveel mogelijk zichtbaar blijft.

Wat betreft kleur zijn wit en zwart altijd wel veel te zien. Kleuren die opvallen dit seizoen zijn beige, nude, rood, geel en lichtblauw. En dat komt goed overeen met de kleuren trends voor 2020. Ook het slangenmotief is nog steeds heel erg populair. Gevolgd door zebra en krokodil.

Er zijn veel platte schoenen, schoenen met sierlijke halfhoge hakken, hoge hakken en bijzondere versierde hakken. Wel zijn er veel blokhakken die naar onder toe wat wijder uitlopen.

De meest opvallende nieuwe trends van dit voorjaar? Hooggesloten ballerina’s en loafers, ballerina’s zijn in de zomer altijd wel populair. Dit seizoen zijn ze toch wat anders dan anders. De hooggesloten ballerina’s en loafers zijn nu de trend.

Met het klimaat in het achterhoofd zie je allerlei natuurlijke materialen. Schoenen van raffia, bamboe, koord en touw. Maar ook leer dat is gevlochten. Het resultaat is een opengewerkte schoen en dat is uitstekend geschikt voor de lente en zomer.

Muiltjes zijn hot dit seizoen. Niet zo vreemd omdat je bij de modetrends voor dit seizoen ook veel trends uit de jaren ’80 ziet en daar hoort de muil ook bij. Je ziet deze instappers in allerlei vormen en ze zijn van allerlei materialen. Helemaal plat, met plateau, met hoge hak.

Als belangrijkste item en “moet je zeker in je kast staan hebben” zijn sneakers!

Merken:

Maruti, Three6Five, Floris Van Bommel, Janet&Janet, Fiamme, Roberto d’Angelo, Sensunique, Lilian, River Woods, Catwalk, Pertini, D-Lussil sport, Kennel&Schmenger, Via Vai, Daniele Tucci, Unisa, GP-design, Nathan Baume, Mai Mai, Bibi Lou, Evaluna, Högl, SVNTY, Woden

Dit is een “sneak preview” van onze nieuwe collectie. Kom de volledige collectie ontdekken en passen in onze winkel.

Klik op een afbeelding voor een groter beeld.