Handtassen

Daar waar de handtas vroeger voor een praktische en noodzakelijke accessoire was, is het nu een echt modestatement. De vormen, kleuren en materialen zijn eindeloos. Voor ieder tijdstip, voor iedere activiteit van de dag en voor iedere outfit een andere bijpassende tas. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Uiteraard verschilt per vrouw de wensen en eisen waar een handtas aan moet voldoen. De één wil graag een grote tas waar eindeloos veel spullen in gaan, de ander geeft de voorkeur aan een wat handzamer formaat. Een tijdloos model in een klassieke kleur, of juist die hele vernieuwende in felle kleuren.

Wat zijn de trendy kleuren voor herfst en winter 2020 – 2021?
De top kleuren voor herfst en winter 2020 – 2021 zijn: Beige, Bruin, Off white, Bordeaux en Roest bruin. Ook de prints zijn er nog in overvloed. Populair voor FW20-21 zijn de Slangenprint, Koeienprint, Bloemen, Parels, Padded, Quilted en Fleece. Hieronder tref je de trendy kleuren voor FW20-21.

Wat zijn de handtas trends voor 2020?
Populair model is de halve maan of Cirkel-tas. Bij de hengsels zien we veel grote stoere schakels, knopen en ronde handgrepen.

Merken:

Gianni Chiarini, Nathan Baume, Coccinelle, Liu Jo, Nobody, Unmade
Portefeuilles: Yves Renard, Nathan Baume, Nobody, Liu Jo
Sleutelhangers, handtashanger, make-up en toilettasje van Nathan Baume

Dit is een “sneak preview” van onze nieuwe collectie accessoires. Kom de volledige collectie ontdekken in onze winkel.

Klik op een afbeelding voor een groter beeld.